OMGEVING  EN  ACTIVITEITEN


Tholen is een historisch stadje, omringd door wallen en vesten.
Zijn mooie rijksmonumenten, zoals kerken, voormalige raadhuis en zijn molens liggen op korte loopafstand van het oude haventje. En van scheepswerf van Duivendijk, opgericht in 1872.
Een bezoek aan Korenmolen “de Verwachting”, de Vlinderbloem en andere typische winkeltjes zijn zeker de moeite waard.  Wedstrijd- of recreatief bowlen kunt u vlakbij  in de nieuwste Zeeuwse Bowling en Eeterij “de Thoolse Brug”.

Een goed gevuld activiteitenprogramma presenteert u de evenementen die het stadje Tholen en de zeven andere plaatsjes te bieden hebben. Tholen-stad ligt slechts enkele kilometers verwijderd van de Oesterdam, waar een zout water strandje zich uitstekend leent voor een dagje zwemmen, zonnen en watersport-recreatie.  De Oosterschelde Fietsroute begrenst het eiland ook op deze plek.

Natuurmonument de Oosterschelde is een van de schoonste wateren van Europa en omsluit het eiland Tholen, wat zich mag wentelen in die weelde. Omrand door brede fietspaden laat het fietsers en wandelaars genieten. En zonaanbidders en vissers kijken toe. Ook op de activiteiten van de vele duikers, die het eiland jaarlijks begroeten mag. De beroemde Zeeuwse fiets-veren brengen u van het ene naar het andere eiland. Prachtige polderlandschappen, bloemenvelden, een maisdoolhof en prachtig begroeide schorren geven u rust en ruimte.

Op 7 kilometer afstand, aan de Binnenschelde, ligt de Bourgondische en historische stad Bergen op Zoom met zijn vele evenementen en bezienswaardigheden. Hier bevindt zich ook een surfstrand met zonneweide, alsmede een overdekt zwembad en skate-baan. Prachtige bossen omgeven de stad waar avonturiers Klimbos de Brabantse Wal aan kunnen doen.

Goes, Middelburg, Antwerpen, Breda en Rotterdam zijn eveneens prachtige steden, die binnen handbereik liggen en de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn
Contact:
Voor eventuele vragen of reserveren kunt u mij bereiken op de telefoonnummers:  

Vast: 0166-607372
Mobiel: 06-43914005.